Salut. Sunt Andrei, m-am născut la data de 7 noiembrie 1990 în Tîrgu Mureș. Tot acolo am și copilarit pănă în 18 septembrie 2011. De atunci și până acum copilăresc și studiez Media – Film and TV la EdgeHill University în Ormskirk, UK. Am făcut niște medicină la UMF Tîrgu Mureș. Aici am întălnit niște oameni extraordinari la Liga Studenților Tirgu Mureș cu care m-am dezvoltat și distrat. Tot în această perioadă mi-am dat seama că media îmi place mai mult decât medicina, deci pot să o fac mai bine. Stiu o gramada de programe Adobe, îmi și place, știu o grămadă de chestii software, şi nu mă rezum doar la  online. Sunt un tip amuzant, îmi bat joc de lumea care merită, îmi place vinul şi ţuica. mi se mai întâmplă să beau mi urcă cravata în jurul capului. Îmi plac pastele îmi place pizza și urăsc pepsi pentru că am copilarit cu sticlele de sticlă ale Coca Cola, acele returnabile.

Despre blog. Inainte să vin în Anglia, am avut ideea sa fac un blog despre viaţa în Anglia. Super mega tare idee la timpul respectiv, am şi scris vreo câteva posturi stict despre asta, dar neeeeh. Nu prea mă interesază diferenţele dintre cei doi poli opuşi, Anglia si România, şi în plus ca nu ştiu prea multe drespre Anglia pentru că sunt doar de vreo cateva luni aici. Aşa că o sa scriu despre ce invăţ pentru că despre asta ştiu mai mult. Învăţ tot felul de chestii de la “cum sa scri o poveste” pana la “totul despre audiente sau camere de filmat”.

Noh dacă te mai interesează ceva despre mine sau efectiv doar vrei sa ma feliciţi că acest blog ţi-a schimbat viaţa (joke), să-mi scrii ca îţi răspund cât de repede apuc.

Advertisements